Prémium Home Staging

StílusTér Blog

StílusTér Blog

Ezt mindenképpen tudnod kell, ha lakás kiadás vagy eladás előtt állsz!

2016. május 30. - Kis Németh Marcsi

Hidd el, totál nem mindegy, hogyan dobod piacra a lakásodat, ha épp el-, vagy kiadni akarod.
Hidd el, téves úton jársz ha azt feltételezed, hogy teljesen mindegy, hogyan néz ki, mert úgyis megveszik vagy kiveszik.

Mondjuk abban igazad van, hogy minden lakást el lehet adni. Ez igaz, de nem mindegy mennyi idő alatt és milyen áron? Ha azt szeretnéd, hogy kitűnj a piaci kínálatból, hogy értékes és egyedi lakást dobj a piacra, hogy áron felül keljen el, vagy épp áron felül tudd kiadni, akkor bízz bennem és hidd el, Neked is a Home Stagingre van szükséged.

Na, de mi az a Home Staging? - kérdezheted jogosan. Tömören és röviden úgy mondanám, hogy az első benyomás művészete, ami érzelmileg hat a vevőidre vagy bérlőidre.

Hihetetlenül fontos, hogy már az első pár másodpercben jó benyomást tegyél azokra akik lakásvásárlás előtt állnak.

Gondolj bele, Te is kiöltözöl, fodrászhoz mész és a legszebb, legjobb ruhádat veszed fel ha állás interjúra, vagy akár randevúra mész. Nem bízol semmit sem a véletlenre. 
Első alkalommal a legjobb formádat szeretnéd megmutatni, hisz az első benyomás mindent visz. Így van ez a lakásoddal is, nem másként. Add meg a lakásodnak vagy házadnak is az esélyt, hogy kiöltözhessen,a legszebb és legütősebb formáját mutassa, hogy az új lakói beleszeressenek!

Mondd, Te melyiket választanád? 
elotte_utana_haloszoba_2.jpg
elotte_utana_haloszoba_1.jpg
Ugye mennyire más??  Mit szóltok hozzá?
Pedig ugyan arról a hálószobáról van szó! 

Nem kell más, egy kis egyéni stílus semlegesebb alappal, pontos funkció átalakítás, profi fotó. Mennyivel ütősebb? És ez egy sima egyszerű panel lakás, nem nagy beruházásokkal.

Én úgy érzem érdemes a Home Staginget bevetni, Te hogy érzed?!




A bejegyzés trackback címe:

https://igyaddelalakasod.blog.hu/api/trackback/id/tr8812564345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása