Home Staging - Enteriőrtervezés - Ingatlanbefektetés

StílusTér

rólam

2017. június 05. - Kis Németh Marcsi

Ki vagyok én? Mit lehet tudni rólam? Hol lehetett eddig találkozni velem?

Kis-Németh Marcsi


- home staging szakértő - több mint 1 évig az MSP Design Lakberendező Stúdió csapatában, Dr. Somogyi  Patrícia, Home Staging specialista mellett nagyon sok gyakorlati tapasztalatot szereztem a  professzionális ingatlanértékesítés területén.  
- lakberendező, fotós - lakberendezőként végeztem a Junior Art Center Lakberendezői Iskolában. Lakberendezőként dolgoztam a 4Home Enteriőrtervező Stúdióban, konyhákat terveztem és árultam az IKEA budaörsi Konyha Osztályán, lakberendező és személyi asszisztens voltam az MSP Design Lakberendezői Stúdióban, valamint pár hónapig a 3D Design Enteriőr Stúdió lakberendezője is lehettem. Részt vettem több kurzuson, többek között az OWT webdesigner és Jurassza Zsófia fotóművész enteriőrfotós kurzusán.
- újrahasznosító designer - Kinema Design márkanevem alatt fusing és újrahasznosított design ékszereket és lakásdekorációs tárgyakat terveztem. Munkáimmal beválasztottak a WAMP tervezői közé. Számos csoportos kiállításon vettem részt, többek között 2011-es London Design Fesztiválon. Tervezőtársammal megálmodtuk, majd megalapítottuk és vezettük az eM2 Open Studiót a Gozsdu Udvarban, majd a Grand Village Interior and Design Shop-ot a belváros egyik romkocsmájának a szívében.

 

A bejegyzés trackback címe:

http://igyaddelalakasod.blog.hu/api/trackback/id/tr9412564405