Prémium Home Staging

StílusTér Blog

StílusTér Blog

Home Staging, csodafegyver az átalakulóban lévő ingatlanpiacon

2020. április 27. - Kis Németh Marcsi

Az utóbbi években egyre jobban teret hódított a Home Staging, egyre többen kérnek fel szakembert, hogy segítsen felkészíteni az ingatlanjukat az eladásra. 

Bevallom, én is egyre kevesebb embernek kell, hogy megmagyarázzam mivel is foglalkozom tulajdonképpen. 

Az elmúlt években egy Home Staging-gel foglalkozó jó szakemberrel, olyan értékes lakások kerültek a piacra, amit sokkal gyorsabban és természetesen akár több milliós haszonnal lehetett értékesíteni.

img_0405.jpg

A mostani, átalakult helyzetünkben a piac lelassult, és akik eladni szeretnének a saját bőrükön tapasztalják a változást. Sok az eladó ingatlan a piacon, viszont vevő jelen pillanatban kevés van.

A kialakult helyzet miatt azok az eladók és vevők akik megtehetik, akiknek az életében most nem létszükséglet eladni vagy új lakást venni, kivárnak.

Most elsősorban azok adnak el, vagy vesznek újat, akiknek valamilyen élethelyzetből adódóan mindenképpen költözniük kell. Hisz az élet nem állt meg, vírus ide vagy oda, csak lelassult. 

Van-e valamilyen segítség a mostani ingatlan piaci helyzetben azoknak az eladóknak, akiknek fontos eladni a lakásukat? 

Igen, van.

A teljes cikket a StílusTér Blogján olvashatod: ELOLVASOM!

 

 

Home Staging: StílusTér

Enteriőrfotó: Jurassza Zsófi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://igyaddelalakasod.blog.hu/api/trackback/id/tr7315644132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xyfgyggfd 2020.05.14. 15:53:32

Szia Marcsi!

Tudnál mesélni az ingatlan választásáról, ha valaki befektetésként akarja megvásárolni (megvásárolni, rendbeszedni, eladni, újat venni...)? Többször volt arról szó, hogy ki kell választani "a megfelelő ingatlant" piackutatás után. De honnan tudjam, hogy melyik megfelelő? Milyen ismérvek alapján keressek?
És egyébként honnan tudom megszerezni azt az információt, hogy egy adott környéken egy bizonyos lakástípusnak mennyi az értéke? Úgy gondolom, hogy hirdetésekből nem feltétlenül kapok valós információt, mert nem tudhatom, hogy a hirdetők mennyire vannak tisztában a saját ingatlanuk értékével, tehát egyáltalán nem biztos, hogy a hirdetett ár reális. Gondolom arra az információra van szükségem, hogy milyen áron kötik meg a szerződéseket. Ezt meg lehet tudni valahonnan?
Ingatlanoshoz bevallom nem szívesen fordulnék, mert nem tudom, hogy melyik képviseli valójában a vevők/eladók érdekeit.

Vagy esetleg már írtál erről, csak az én figyelmem kerülte el?

Köszönöm a válaszod előre is!
Üdv,
Ildi

Kis Németh Marcsi 2020.05.15. 13:30:13

@xyfgyggfd:

Kedves Ildi!

Ez egy nagyon hosszú és összetett kérdés. Ez akár egy teljes workshop napot, több lépcsőben is igényel.
A Szilágyi Imre szokott tartani Vagyonépítési Tréning név alatt. Figyelni kell az időpontokat, idén talán februárban volt utoljára. Nézd meg a www.lifesuccess.hu oldalát. Szerintem a Facebookon is fent van. :-)

Remélem tudtam segíteni. Ha nem, kérlek írj privátban a marcsi@stiluster.hu e-mailcímre.

Üdv. Marcsi

xyfgyggfd 2020.05.22. 19:15:43

Sokat segítettél, köszönöm szépen!
süti beállítások módosítása