Prémium Home Staging

StílusTér Blog

StílusTér Blog

Kevés pénzből stílusosan 4.rész

2016. augusztus 15. - Kis Németh Marcsi

Sok újdonság történt mostanában, arról is írok majd hamarosan, de adós vagyok még az előtte-utána képekkel.

A kész képeket már itt láthattátok, most jöjjön hát végre, hogyan is nézett ki a lakás felkészítés előtt.

Itt látszik csak igazán, mit is tud a Home Satging, miért fontos egy lakást felkészíteni az eladásra, és milyen értéket kap ezzel a vevő. Szóval jó üzlet mindenkinek!

Minden kép alá írtam 1-2 mondatot, érdemes elolvasni! :-)  (aki az eredeti cikkben nem olvasta, mi és hogyan készült annak lesz benne újdonság!)

Ha tetszett a cikkünk, akkor kérlek oszd meg, hogy mások is elolvashassák és csatlakozz az Otthome Stage Facebook közösségéhez, ITT! Sok új és friss hírekkel várunk szeretettel! 

Lakberendezés,ingatlan styling, Home Staging: Otthome Stage

Enteriőrfotók: Kinemafoto by Kis-Németh Mária

A bejegyzés trackback címe:

https://igyaddelalakasod.blog.hu/api/trackback/id/tr8212564325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edit Egyedi 2016.09.05. 08:02:36

Minden szèp ès szellős, de hova tűnt pár fontos használati tárgy? Mint pl a számítógép, a bicikli, a hűtőszekrény, a mikró ès a mosógép?

Kis Németh Marcsi 2016.09.05. 12:47:29

@Edit Egyedi: Nagyon jó kérdések! :-) A lakásfelkészítés egyik alap pillére, hogy más lakni benne és más eladni, nem tudhatjuk aki beköltözik, annak milyen szokásai ás tárgyai vannak,
A hűtőszekrény jelen esetben, a kamrában van. A mikrót én nem szeretem és nem is használom, ezért nincs. Ha veszek egy mikrót, és olyan valaki veszi meg a lakást mint én, és nem szereti a mikrót, akkor kidobtam a pénzt az ablakon, ha olyan veszi meg aki imádja a mikrót és van neki, ugye akkor is kidobtam a pénzt az ablakon. Ezért, mivel nem tudhatjuk ki veszi meg a lakást, neki milyen szokásai vannak, így fölöslegesen nem költünk tárgyakra, csak azért mert azt feltételezzük neki majd kelleni fog.
Ez a helyzet a munkaállomással és a mosógéppel is. Nekünk nincs asztali gépünk, csak laptopunk, így akinek asztali gépe van, hozza a munka állomását, és beteszi, a hely megvan rá. Mosógép, szintén.
A bringa este szintén ugyan ez. Mi soha nem tároltuk a lakásban, külső tárolással oldottuk meg. De simán benne van a pakliba,hogy aki ide költözik nem lesz biciklije.
Ezért más árulni egy lakást és lakni benne. Itt a lakás legszebb arcát mutatjuk, és majd aki beköltözik eldönti neki jó ez vagy sem. Nem magunkból indulunk ki, mert nem mindenki él úgy mint mi. Sőt, mindenki másként él, más szokásokkal. Egy felkészített lakás egy lehetőség, és az veszi meg, akinek ezek a feltételek megfelelnek.
süti beállítások módosítása