Prémium Home Staging

StílusTér Blog

StílusTér Blog

profi tálalás

2016. április 17. - Kis Németh Marcsi

A profi tálalás a Home Staging egyik alappillére! 
A vevő az ingatlanhirdetésben a képekkel találkozik először, azok alapján dönt el, hogy megnézze-e a lakást személyesen, vagy sem!
konyha8.jpg
A profi fotó elengedhetetlen része a Home Staging-nek, és úgy véljük, luxus lenne nem kihasználni és bevetni az egyik nagyágyút! 
Mit takar nálunk a profi tálalás?
A lakberendezési tanácsadáson túl a styling tanácsadást és magát az enteriőrfotózást egyben. Azt gondoljuk, hogy csak így érhetjük el a lehető legnagyobb hatást.
konyha3.jpg
Nagyon nehéz olyan fotóst találni, aki azt a szemléletet és látásmódot tudja vissza adni a képeken amit a lakberendező megálmodott. De természetesen nem lehetetlen.
Nekünk nagy erősségünk, hogy az általunk megálmodott enteriőröket, a saját tervezésű lakásokat azzal a szemmel tudjuk lefotózni, és visszaadni, ahogy azt a maximalizmusunk megkívánja. Mi tudjuk csak igazán, hogy mit szeretnénk a képeken viszontlátni, mert a lakberendező, az ingatlan styling és a fotós egy és ugyanaz!
Természetesen ha valaki külön-külön szeretné igénybe venni valamelyik szolgáltatásunkat arra is van lehetőség! 
Nézd meg Kinemafotó oldalunkat, ahol az enteriőr fotók mellett egyéb fotóinkkal is megismerkedhetsz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://igyaddelalakasod.blog.hu/api/trackback/id/tr9812564361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása